SPOEDLIJN: 023-5333222 (DAG) / 023-2242526 (AVOND/NACHT) / WWW.SPOEDPOST.COM

Pedicures


Afspraak maken
Voor advies of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact zoeken met bovengenoemde telefoonnummers.

Afspraak wijzigen of annuleren
Afspraken wijzigen of annuleren graag zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk 24 uur van tevoren. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken (ongeacht de reden) worden bij u persoonlijk in rekening gebracht.

U kunt de pedicures bereiken via onderstaande telefoonnummers

Marit Grozema 0618282695
Monique van der Weide 06-41356666
Nelleke Steenbakker 06-23788490

Over de praktijk
De pedicures in het gezondheidscentrum zijn Sonja Hakkenbrak, Monique van der Weide en Nelleke Steenbakker. Het geeft hun veel voldoening om mensen van pijnlijke voetklachten en andere voetongemakken af te helpen en de conditie van hun voeten ‘gaandeweg’ te zien verbeteren. Hun specialiteit is voetverzorging voor mensen met diabetes mellitus. Het risico van voetcomplicaties kan sterk verminderd worden door een juiste preventieve verzorging door de pedicure. Daarnaast wordt er veel belang gehecht aan voorlichting over vroegtijdige herkenning van voet(huid)problemen en thuisverzorging. Soms kunnen voetklachten voortkomen uit matige verzorging in combinatie met slecht (passend) schoeisel. Verder kunnen voetproblemen en voet(stand)afwijkingen tal van lichamelijke klachten veroorzaken die zich niet alleen maar beperken tot de voeten.

De pedicures geven gespecialiseerde voetverzorging, ook aan diabetespatiënten. Voor diabetes en reumapatiënten worden deze behandelingen soms (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.

Adres- en contactgegevens
Pedicures
Briandlaan 11 – begane grond
2037 XE Haarlem

Kwaliteit
De pedicures volgen regelmatig bij-en nascholingen om de kwaliteit van het werk te verbeteren, waardoor zij naast een praktische voetbehandeling ook een verantwoord advies kunnen geven.